Turistični vodiči po vseh državah na enem mestu.

Planet vodičev

Turistični vodiči na enem mestu.

O Planetu vodičev

Slovenskim kupcem ponujamo pestro izbiro turističnih vodičev na enem mestu, pri čemer smo se osredotočili predvsem na Lonely Planet, Eyewitness travel, The Rough guide in DK Travel. Naše cene so zelo ugodne in so običajno precej nižje kot cene vodičev v knjigarnah ali drugih spletnih prodajalnah.

Zavedamo se, da boste naročene vodiče prejeli šele v roku dveh tednov, zato vam ponujamo brezplačno dostavo, ki ob načrtovanju nakupa vnaprej vedno odtehta daljši dostavni čas.

Želimo, da se na Planet vodičev spomnite vsakič, preden odpotujete v bližnje ali daljne kraje. Zato smo tukaj!

O podjetju

Podjetje Mihov.com spletne storitve d.o.o. se ukvarja z razvojem in obratovanjem spletnih storitev. Ponosni smo na našo spletno knjigarno, spletne imenike (npr. kitajskih restavracij, mehiških restavracij, imenik podjetij in brezplačnih in zastonj stvari) in uporabne programe, ki jih razvijamo za več kot 5 milijonov uporabnikov po vsem svetu.
Poleg naštetega strankam ponujamo celovit nabor storitev, povezanih s spletom: izdelava spletnih strani, izdelava spletnih aplikacij, izdelava YouTube posnetkov, digitalni marketing, optimizacija spletnih strani, Google oglaševanje, tečaj Google oglaševanja, tečaj spremljanja analitike, tečaj za upravljanje spletnih mest, Google za poslovneže, promocijo na spletu, promocijo na družabnih omrežjih ter številne druge.